- Mijn specialiteiten

Wat doet een pedicure

Wat doet een pedicure

Uw voeten verzetten veel werk en dragen u de hele dag. Of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns, ingroei of kloven: het is zo fijn als u weer op wolkjes kunt lopen. Een pedicure is specialist in het verzorgen van voeten. Per persoon is het verschillend wat nodig is. Kom rustig langs voor een gratis voetcheck en schroom niet, het is mijn werk en ik zal alle klachten vertrouwelijk behandelen.

 

De een zal een behandeling door de pedicure als een luxe ervaren en de ander als een nodige weldaad. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen. Ook wanneer er geen medische noodzaak is, is een pedicure behandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

 

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie, maar ook voor sporters. Bekijk debehandelingen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die Pedicure Praktijk 

Nagel en huidproblemen

Eelt

Eelt is een plaatselijke verdikking van de opperhuid, die ontstaat op plekken waar de huid wordt blootgesteld aan wrijving en/of druk. Eelt is een beschermlaagje dat voorkomt dat de opperhuid beschadigd raakt, word deze laag te dik of te hard dan kan het pijnlijk worden. Door het wrijven van de opperhuid over een oppervlakte wordt die ruwer en hard. Zo ontstaat eelt.

Kloven

Kloven zijn verdikte eelt locaties die kapot zijn gesprongen. Dit komt doordat de elasticiteit van de huid door eelt ophoping verloren is gegaan en deze niet meer kan buigen. Hierdoor gaat de huid barsten. Dit kan aan de oppervlakte zijn maar ook diep in voet. Dit is zeer pijnlijk en kan bloedingen veroorzaken. Soms gaat dit gepaard met een schimmelinfectie.

Likdoorn

Wanneer een kleine plek op de voet (bal v/d voet, kleine teen of tussen twee tenen in) onderhevig is aan overmatige druk of wrijving, ontstaat daar een extra hoeveelheid eelt. Door druk van buitenaf wordt de eelt ontwikkeling in de huid geduwd. Deze drukt op het bot van de voet of de zenuwuiteinden, en is daardoor pijnlijk. Likdoorn word ook wel eksteroog genoemd.

Schimmelnagel

Bij een beginnende infectie zijn de nagels te herkennen door verkleuring van de nagelranden (gelig, bruin of groen) en kleine vlekjes op de nagel. In een later stadium kan de nagel geheel verkleuren van geelwit tot geelbruin. De nagel is dan vaak wat dikker en brokkelig van structuur. In sommige gevallen kan de infectie zich over de gehele nagel verspreiden.

Ingroeiendenagel

Een ingroeide nagel kan zeer pijnlijk zijn. Meestal is het de nagel van de grote teen, maar kan ook bij de andere nagels voorkomen. Een gedeelte of de gehele nagelrand drukt te veel op de huid en geeft klachten van pijn, roodheid, likdoorn of ontsteking. De oorzaak kan zijn het dragen van verkeerde schoenen, te strakke kousen, verkeerd knippen of een aangeboren nagelvorm.

bekijk onze tarieven voor behandeling  

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!Jacqueline van mill

omnicut- pedicure havenpoort

foot care

Maak hier uw afspraak online.

Weet u precies wat u wilt en wanneer, dan kunt u heel makkelijk online uw afspraak maken. Bent u een nieuwe klant, dan heb ik momenteel even geen plaats. Zodra er weer plaats heb laat ik het weten.

Online afspraak  
Welkom Pedicure Havenpoort

Reviews

Ik waardeer het heel erg als je een berichtje achter laat. Na je afspraak krijg je een berichtje van mij, om aan te geven wat je van je behandeling vind.

Salonized reviews  
Producten


Wij zijn vandaag gesloten


maandag gesloten    
dinsdag 18:00 - 21:00    
woensdag 18:00 - 21:00    
donderdag 18:00 - 21:00    
vrijdag 09:00 - 18:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Contact

Heb je een vraag bel of WhatsApp me even. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken als je dit liever doet.

contact  

afspraak afzeggen.

Afspraak af zeggen liever niet. Maar soms kan het niet anders. 28 uur van te voren bereken ik geen kosten. Daarna betaald je gewoon je afspraak. Ik heb immers de tijd voor je vrijgehouden.

Pedicure Havenpoort
's Heer lauwendorp 14
4301 RA ZIERIKZEE

T.  06-11854344
M.  06-11854344
E.  info@pedicurehavenpoort.nl
KvK nr.  81844913Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website